Решенията се взимат от ръководството на сглобката“ или некоалицията. Сглобка

...
 
Решенията се взимат от ръководството на сглобката“ или некоалицията. Сглобка
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Решенията се взимат от ръководството на „сглобката“ или некоалицията

 

„ Решенията се взимат от управлението на „ сглобката “ или некоалицията. Сглобка е доста по-интересна дума, тъй като значи съединяване и прави нещо потребно. “ Това съобщи в ефира на  Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Ивайло Мирчев.

Той изясни, че решенията се взимат в много динамична среда и постоянно търпят промени, само че счита, че това е най-хубавият вид за България.

Попитан за акцията на Демократична България на „ Росенец “ през 2020 година, депутатът изясни, че тогава партията е целяла да покаже корупцията в страната. Определи сегашната обстановка като времето, в което би трябвало да се промени страната.

„ Тези които бяхме на Росенец и в лодката, и на брега, сме същите, които желаеме да променим страната и сме безусловно откровени в това предпочитание.Стигнали сме във етапа, в която дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи внасяме промени, които считаме, че са верни за страната и да тръгнем по пътя на Румъния отпреди 10 години “.

Ивайло Мирчев разяснява, че повдигането на юмрука на президента Радев, след нахлуването на прокурори на „ Дондуков “ 2 е „ може би един от най-фалшивите жестове в най-новата ни история “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР